Om oss

 

Personal på plats

 

Mathias Brunberg

Mathias Brunberg

Leg. Naprapat
Lic. Personlig Tränare
Ägare

Mathias har lång erfarenhet som personlig tränare och Naprapat. Han har arbetat för fotbollslag och bandylag på elitnivå men också med triathleter och övriga individuella idrottare på både motions-och elitnivå. ? Mathias brinner för att sätta kunden i fokus och skapa funktionellt anpassade träningsprogram. Som Naprapat hjälper Mathias dig med din smärta i rygg, nacke, axlar, knän, höfter och mycket mer. Han ser till att göra allt för att få dig smärtfri och tillbaka i full funktion så fort som möjligt. ? Mathias arbetar även i The Academy som är en skola för utbildning av personliga tränare. Där undervisar han på träningsinstruktörsutbildningen och lic.personlig tränarutbildningen

mathias@activetrollhattan.se

 

Mickael Brunberg

Mickael Brunberg

VD
Ägare

Mickael är 52 år och varit egenföretagare sedan 1982 . Brinner för företagandet, hälsa, träning, tävling och familjen. Driver ett byggföretag med 25 anställda i trestadsområdet ihop med sina bröder. Varit aktiv inom fotboll hockey och brottning. Verkat som tränare/ledare från senior till hockeyskolan. Sista 10 åren har jag tränat 96/97 or i Trollhättans HC. Har coachat sin dotter inom ridsporten i 15 år där hon tävlat i hoppning. Sedan 2011 så har jag återupptagit min egna träning/tävling för att bli en frisk och stark pensionär och satsar på triathlon som toppades 2012 med en Ironman i Nice. Gillar att blanda idrott och träning och försöker att skapa upplevelser ihop med tävlingar . Några tävlingar som brukar avverkas är Göteborgsvarvet, Vasaloppet , Cyckelvasan ,Vansbrosimningen,Triathlontävlingar mm.

Annika Gustavsson

Annika Gustavsson

Leg. Sjuksköterska
Kostrådgivare

 

 
Annika är sjuksköterska med mångårig erfarenhet inom de flesta områden, men de senaste åren framförallt inom hjärt – kärl området har jag en bred medicinsk kompetens när det gäller våra livsstilssjukdomar. Detta i kombination med kostrådgivarutbildning (Pauluns Näringscenter) ger mig en mycket bra bakgrund att inspirera och vägleda till ett ökat välmående Annika driver sitt företag HälsoVärdetVäst och finns nu hos Active där du kan få hjälp med att ta reda på om du ligger i riskzonen för diabetes eller hjärt – kärl sjukdom. Du kan även få hjälp med kostrådgivning när det gäller vikt, olika sjukdomstillstånd (magproblem, högt blodtryck mm), ökat välbefinnande och ökad prestation Som isodietencoach håller Annika även vikt kurser baserade på isodieten. Gå ner åtta kilo på åtta veckor utan att vara hungrig. Läs mer på www.halsovardetvast.se Annikas filosofi är att de förändringar du gör skall vara bestående och kunna finnas med dig som en naturlig del av ditt liv. ”Arbeta med din hälsa medan den fortfarande finns istället för att vänta tills ohälsa uppstår”

annika@activetrollhattan.se