Testimonials

Active fick chansen att ställa några frågor till en av våra kära medlemmar, Michael Lönn. Detta är en herre som gjort härliga framsteg genom regelbunden träning!

 1. Testemonial Vadtycker du är den största skillnaden på din kropps prestanda sedan du började träna på Active?
  - Jag har blivit piggare på kvällarna, vilar inte middag längre efter en dag på jobbet och somnar ytterst sällan i soffan en fredagskväll.
 2. Är det något särskilt moment i vardagen som du upplever som lättare efter att du börjat träna på Active?
  - Jag har ett stort friluftsintresse och vistas en hel del i kajak, på skridskor, på skidor, på cykel och vandrandes. Tydligast har det märkts på min paddling som tack vare min bålstyrka har utvecklats det senaste året. Jag känner mig inte längre sliten efter några mil i kajaken som jag gjorde tidigare.
 3. Vad tycker du om upplägget på passen på Active?
  - Det roligaste är att alla kan vara med, man tränar utefter sina egna förutsättningar samtidigt som det finns ndra att se upp till. Tränarna är brapå att förklara och de flesta övningar är enkla att utföra..även för oss som saknat koordination. Att träna på Active är som att ha en personlig tränare fast i man tränar i en grupp.
 4. Varför tycker du att fler skulle börja träna funktionell träning på Active?
  - Man behöver vara starkare än vad man tror för att vara hållbar, både på sinfritid och i sin vardag. Det blir man på Active.

Get Activemodulen, är en personlig träningsgrupp i mindre format där vi fokuserar på att komma igång med sin träning oavsett vilket mål du har. Lars Lundgren är en av deltagarna som varit med i modulen, detta är hans ord:

 

Lars Lundgren

Lars Lundgren

”Get Active modulen är ett bra sätt att komma igång med träning som verkligen ger resultat och motiverar till fortsatt utveckling. Den personliga coachningen skapar självförtroende och en garanti för att jag utför olika träningsmoment på ”rätt” sätt och efter mina personliga förutsättningar.

Att träna i en grupp där alla

har liknande målsättning skapar en teamkänsla med mycket positiv attityd där alla stöttar och pushar varandra samt bidrar till att inte gärna missa ett träningspass.

Är lite förvånad av att det blev så pass bra resultat på relativt kort tid. Viktminskning och ökad fysik gör skillnad! Märker det tydligt både i vardag och framförallt i fortsatt träning. Kan springa en mil ”utan större problem” vilket inte var att tänka på innan jag startade.

Märker skillnad i både kraft och ork på MTB i skogen jämfört med förra året. Stabilare och något bättre acceleration i golfsving jämfört med tidigare. Bättre fys hjälper dessutom till att lättare hålla uppe fokus under en hel golfrunda.

Jag kan varmt rekommendera Get Active modulen för alla som känner att de är i behov av en nystart med lite extra push och komma igång och börja träna. Det funkade för mig!”