3 kära återseenden

08 November

Den här veckan har gått i siffran 3:s tecken. Jag har sprungit totalt tre mil och det har inneburit tre återseenden av olika slag. Vi börjar med tisdag.

Eftersom det har blivit mörkt och regnigt ute har jag dragit mig för att ge mig ut på kvällarna. Men jag vet ju att det är något jag bara måste komma över så jag har köpt en ny jacka. Låter kanske konstigt, men med min nya regntäta jacka finns det inga ursäkter - regn eller inte. I förra veckan anlände den på posten och den var precis så fin som jag hade väntat mig. Jag lovar att visa den i ett senare inlägg. 

Ett annat knep jag har när det är mörkt på kvällarna är att springa i stan. Jag sätter på lite nostalgimusik i öronen och när vi närmar oss jul är det julmusik som gäller samtidigt som jag springer runt och tittar på vacker julutsmyckning. Jag älskar julen!

Så det kära återseendet på tisdagen var Lisa Nilsson - min nostalgimusik från 90-talet. Jag minns sommaren 1992 när vi hade slutat gymnasiet och vi spelade boule nere vid kanalen på kvällarna. När hösten och vintern kom var det Lisa Nilsson jag lyssnade på. När jag sprang runt i stan var det som att ta mig över 20 år tillbaka i tiden, jag kunde inte låta bli att sjunga med. 

Så blev det fredag och dags för nästa återseende. Efter en lång sommar med härliga rundor utomhus var det dags att möta löpbandet på Motionspalatset.

    

Vår reklambyrå ligger ju på Quality Hotel i Vänersborg så jag har nära till löpbandet på Motionspalatset vilket är grymt bra på lunchen. Bara att slinka in och avverka en mil. Och det var precis vad jag gjorde. Uppvärmning två kilometer, stegen bestående av intervaller 200, 400, 600, 800, 1000, 800, 600, 400 och 200 meter i hög fart. Nedjogg och jag hade lagt nästan en mil till handingarna. Nöjd och glad återgick jag till jobbet.

Så idag, lördag, kom nästa kära återseende - en morgontur med löparcoachen Kristin Hammarsträng vid skidstugan i Vänersborg. Det var länge sedan vi träffades tidigt på helgen och sprang tillsammans. Nu var det minsann dags igen och gud så trevligt det var. Var har så mycket att prata om varje gång vi träffas eftersom det alltid har gått en tid sedan sist. Tiden flyger iväg och trots att omgivningen är riktigt vacker vid skidstugan och ner mot vattnet, så kommer vi tillbaka till bilen och inser att vi knappt har sett var vi har sprungit. Riktigt trevligt. Nu hoppas jag att vi får till lite tätare träffar.

Det blev en mil och vid 09.40 var vi klara. Jag körde hem igen och duschade och åt lite av min smoothie med min granola i. 

Så totalt tre mil med tre kära återseenden - Lisa Nilsson, löpbandet och Kristin Hammarsträng. Nu kan jag ju inte säga att löpbandet är ett speciellt kärt återseende men mycket praktiskt. Naturligtvis tycker jag bättre om att springa ute i friska luften så länge det funkar. Men ombyte förnöjer, som man säger. 

Och med det tackar jag för den här veckan - trotsa nu regnet och ger er ut!

Jenny Johansson 0 st

Kommentarer

Lämna en kommentar