5 snabba

07 Februari

Ser ni vad det här är? Just det, min träningsväska i skåpet på Motionspalatset. Det blev nämligen en tur på löpbandet i går eftermiddag. 5 kilometer, fort och lätt. Det gick väl egentligen inte så fort – 5:30-fart. Jag hade bestämt mig för att ta det lugnt och inte springa längre än fem kilometer - jag ville bara testa hur det kändes. Men eftersom jag hann dit och sprang mina fem kilometer innan min arbetskompis Camilla hann byta om, kändes det som om jag var supersnabb. 

Och det gick bra. Jag försökte fokusera på att spänna rumpmusklerna när jag sprang och det gick la sådär, men lite nytta kanske det gjorde. Jag har ju varit duktig och gjort mina rehabövningar så lite resultat borde det ge snart. Däremot blev det bara ett pass på Active i veckan, Saga har varit sjuk så jag har inte kunnat köra mitt lunchpass och inte det planerade morgonpasset i fredags.

Men som jag brukar säga, gråt inte över missade pass, vi satsar på nya istället. I morgon testar jag igen med ett nytt löp-pass. Vet inte riktigt hur långt det blir, jag får känna mig för. Stackars Josefine som får finna sig i att springa med denna oberäknerliga löperska. 

Avslutar dagens inlägg med två favoriter just nu:

 

Avokado - herregud, jag har fått dille på avokado. Jag skulle kunna äta hur många som helst. Jag har den i smoothie, i sallad men framför allt är den som bäst på macka med lite philadelphiaost. Och så är det kaffet. Jag borde inte dricka så mycket men attans vad gott det är. Ska försöka dra ner på antalet, men någon liten dålig last får jag väl ändå ha ...

Avslutningsvis 2. Den här köpte jag idag. Är trött på att släpa runt på min stora hårtork när jag duschar på andra ställen och tvättar håret. En riktigt löpare måste naturligtvis inte bara ha bra skor, hon måste ha en liten hårtork för att alltid vara på topp.

På tal om bra skor, vad tror ni förresten om Adidas nya Ultra Boost? Kolla klippet på här.

Ut och spring med er nu!

Jenny Johansson Träning 0 st

Kommentarer

Lämna en kommentar