Glad Påsk och febrilt letande efter motion!

04 April

Glad Påsk på er allihop! Vad härligt det är med lite ledighet, massor av ägg och underbart väder. Vi är i Glommen och njuter av stillheten och havet. Och jag kan rapportera att även här är folk ute och springer. Om det är för att jag inte själv får springa eller för att det verkligen är ovanligt många ute och springer, det ska jag låta vara osagt, men attans vad många springade ben jag sett när jag varit ute och gått. För jag får fortfarande hålla mig till promenader.

Jag och pappas fru, Britt, tog en promenad igår på långfredagen efter lunch. Perfekt underlag för mig på stranden. Vi gick ungefär sex kilometer i solskenet, underbart. 

Jag måste passa på att tacka alla er som säger snälla saker till mig och försöker att peppa mig. Jag vet att det kan kännas tjatigt att läsa min blogg just nu, med tanke på mina skador, men tyvärr är det så just nu. Och jag vill verkligen att det ska vara över snart för jag är riktigt frustrerad, men jag tror tyvärr att det kommer att dra ut på tiden ett tag till. Hålll ut, snart skriver jag om långa lopp, härliga löparrundor, tider och minuter per kilometer igen. 

Så vad har hänt sedan sist? Ja, det har faktiskt inte hänt så mycket – jag har jobbat och gått promenader för att hålla någon slags rörelse igång.

Under en promenad dumpade jag foten i geggamojja. 

Jag har även kört på crosstrainern en gång den här veckan, men jag är långt i från den form jag var i för några månader sedan. Känner hur jag raserar. Men konstigt nog ser jag fram emot att få sätta igång på riktigt och kanske glädjas över att få springa ynka fem kilometer i 6-tempo. Låter som en dröm just nu!

Så just nu fokuserar jag på andra saker. Kolla här, jag måste även få visa min nya fina mössa som jag fått av Camilla på jobbet. Den är så rosa och fin. Nu vet jag att det står IFK på den och om någon blir upprörd så ber jag om ursäkt. Det är inget statement från min sida, jag bryr mig faktiskt inte så mycket om bandy - men mössan är fin! Camilla har förresten själv börjat blogga om fotboll. Läs hennes blogg här.

 

Två huvudbonader att visa - dels mössan och dessutom nya hårband. De är jättebra att ha när våren och sommaren kommer och man inte vill ha håret i ansiktet. Sköna och söta!

Ja, så jag kämpar på med det lilla jag kan. Frustrerad var ordet, men nu är det bara en vecka kvar tills jag ska tillbaka till doktor ortoped för resultatet av röntgen. Ska bli spännande och jag hoppas naturligtvis på mirakel. Tills dess får jag hålla mig till att läsa om löpning och dessutom ännu en bok av Jojo Moyes. Grymt bra, kan rekommenderas!

 

Som vanligt uppmanar jag alla som kan att ge sig ut och springa. Ät mycket ägg och njut av vårsolen!

Jenny Johansson Träning 0 st

Kommentarer

Lämna en kommentar