Grand final

02 Augusti

Det oundvikliga är här – årets semester är slut. I morgon sätter jobbet igång igen och, som Andreas påpekade idag, nu är det 48 veckor kvar till nästa års semester. Som ni förstår har han en vecka kvar. Så hej då Glommen och tack för i år!

Så vad har jag gjort de senaste dagarna på min semester och hur har jag avslutat min semesterutmaning. Jo, här kommer rapporten sedan sist.

Torsdag

Så här några dagar senare är mina minnen från torsdagen ganska suddiga. Och det beror inte på att jag gick runt och var berusad hela dagen. Som jag skrev i min förra rapport ägnade jag förmiddagen åt att städa huset och på eftermiddagen gick jag, Britt och Saga på en promenad längs stranden. Jag tyckte att det var roligt att ta ett kort på oss alla tre när vi gick, men Saga tyckte inte att det var lika roligt, och Britt skrattade mest åt mina upptåg. Vad gör man inte för bloggen.

Vi gick 5 kilometer och var nöjda och glada.

Fredag

Även fredagen ägnades åt en promenad med Britt och vi styrde kosan mot Olofsbo. Badgästerna höll sig borta från stranden, endast ett fåtal hade vågat sig ut i blåsten och trotsat kylan. Två av dem var jag och Britt.

Jag har blivit helt förslappad nu under semestern – jag lever i stort sett i mjukisbyxor. Tror inte att Andreas är så imponerad, men snart har jag 48 veckor av trånga jeans och blusar att njuta av så mjukisbyxor får det bli just nu. Totalt gick vi nästan 7 kilometer och det gjorde som vanligt ont i höften och benet. Tänk, jag riktigt längtar till operationen nu.

På kvällen bjöd vi pappa och Britt på en höjdarmiddag på Glommens Fiskekrog. I år har krogen tagits över av ett par som normalt sett jobbar i Karibien och därmed har de också tagit med sig lite karibiska influenser. Grymt gott och jag önskar att alla fick chansen att gå dig och äta. Passa på om ni har vägarna förbi.

Lördag

Ordningen återställd och jag och pappa gick ut på morgonpromenad. Till vår stora glädje fick vi med oss Saga och vi gick bort till fyren där pappa fortsatte sina historier från förr. Han gjorde även ett försök att utöva lite styrketräning med ett träd. Nja, det gick la sådär…

När vi kom hem hade Andreas fixat frukost och jag nöjt av gröt och kaffe. Ibland är livet underbart. På eftermiddagen drog vi in till Varberg för att träffa vänner och ta en titt på Ostindiefararen igen. Vi såg den ju redan i Trollhättan, men det var lite festligt. När jag summerade dagens promenader visade det sig att jag hade gått över en mil. Bra jobbat!

Söndag

Ångest, ångest, är min arvedel… Nja, kanske inte så mycket ångest men visst är det synd att semestern är slut. Som tur är har jag ett roligt jobb. Min sista dag ägnades mest åt att packa och städa (igen). Men vi hann med en morgonpromenad på 5 kilometer innan frukost. Vi gick till Pannebo håla som är en liten konstig plats. Den är som tagen ur en saga. Titta vad vackert och ser ni hästen i bakgrunden?


Och till sist, här kommer min sista bild från sommaren semesterutmaning. Saga var också med på promenaden men eftersom hon absolut inte ville vara med på bild så tog hon en på mig och pappa.

Så här ser årets semesterutmaning ut i siffror:

  • Antal dagar: 30
  • Antal gångna kilometer: 161,5
  • Antal styrketillfällen: 3
  • Antal simmade meter: 2 700

Herregud, det blir ju en hel del när man summerar. Kanske inte så mycket simmande och styrketräning som jag hade önskat men över 16 mils promenader. Det är inte illa!

Till sist vill jag bara påminna om att gilla min Facebooksida. Tack alla ni som redan har gjort det och ni andra: tveka inte, det kan bli riktigt roligt! Facebooksidan hittar ni här. God natt!

Jenny Johansson Träning 1 st

Kommentarer

Fardin - 2015-08-02 22:07

Nöjet är helt på min sida..tack för i sommar..

Lämna en kommentar