I helgen smäller det

03 Oktober

Löpning, det känns lite avlägset nu. Man kan väl lugnt säga att jag gjort mina punktinsatser den senaste månaden. 21 kilometer en lördag och två veckor senare 10 kilometer - jaja, nu ska det väl ändå snart vara över. I morgon hoppas jag på en tur och jag lovar att den ska bli både lugn och kort. Inte längre än 5-6 kilometer. Kanske runt kanalen.

Det intressanta med att inte springa är att man märker vilka positiva effekter löpningen har. Jag känner mig redan tröttare på kvällarna och, framför allt, den största skillnaden är nog min migrän. Den blir mycket bättre av att jag springer regelbundet. De senaste dagarna har inte varit speciellt roliga i den bemärkelsen. Men nu ska det bli ändring på det. 

Och så har jag naturligtvis börjat tänka framåt. Nya planer och nya mål. Jag är ju sedan tidigare anmäld till Göteborgsvarvet och i går anmälde jag mig till Stockholm marathon 30 maj 2015.

I år hålls loppen helgerna efter varandra, normalt sett brukar det vara två veckor emellan, så det blir intressant att se vilken påverkan det har. Men det ska bli himla kul. Och det innebär en intensiv vårträning. 

Och som det ser ut nu blir det en revansch på Lidinglöloppet. Snälla Peter Gustavsson har givit mig en biljett så att jag kan anmäla mig gratis - om jag springer vill säga. Och en sådan chans tackar man inte nej till. Så tack Peter!!!

Håll tummarna nu för att jag tar mig ut i helgen och att det känns ok. Det kryper i kroppen på mig. Ha en bra fredag!

Jenny Johansson 0 st

Kommentarer

Lämna en kommentar