Livet går vidare

06 Maj

Tro det är eller ej, men livet går vidare. Vare sig man springer eller inte. Och även om livet är roligare med löpning så hittar man snart en ny vardag. Mycket av min tid går dessutom åt till jobb just nu (just nu - vem försöker jag lura) och då är det ju i och för sig ännu viktigare att man försöker hålla sig till sina träningsrutiner. 

Så vad gör jag då? Jo, jag simmar och simmar. Sedan sist har jag hunnit med tre turer i bassängen. Två på Älvhögsborg, då jag simmat 1 000 meter och en på Vattenpalatset där jag simmade 2 500 meter. Javisst, det är sant. I söndags drog vi dit hela familjen + två kompisar till barnen. Andreas skötte den yngre generationen så att jag kunde koncentrerar mig på mitt långpass. Och det går riktigt bra. Jag gillar det också. Borde kanske köra lite mer teknik och inte bara mata längder, men jag tänker att den tiden kommer - typ i kväll. Då ska jag ner till Älvhögsborg igen och kanske blir det intervaller eller lite mer teknik, vi får se.

Saga har varit med mig vid flera tillfällen nu och hon är en liten fena i vattnet. Inte nog med att hon kan dyka, till skillnad från mig, hon simmar förbi mig också. Sist kom jag inte i kapp henne trots att jag crawlade och hon simmade riktig bröstsim. Jaja, bara att acceptera att de små godbitarna drar om mig i omkörningsfilen.

Och livet går även vidare för Andreas som är mitt uppe i sin marathonträning. Bara en månad kvar, sen smäller det. Han börjar bli lite nervös och sänker just nu kraven på sin totaltid, men jag tror att det kommer att gå bra. Han har kört en hel del långpass och i helgen var han uppe i över 30 kilometer. Så det ser bra ut för honom.

Det gör ont i hjärtat när jag ser sånt här. Löparkläder, vår, vätskebälte och flera timmars långpass framför sig. Ja, jag är avundsjuk, men min tid kommer!

Hur går det med rehabprogrammet då? Hm, har inte kommit igång med det ännu, men snart. Som jag sa förra gången, det är bara att göra - inte tänka! Ha det gott och spring för glatta livet!

Jenny Johansson Träning 0 st

Kommentarer

Lämna en kommentar