Morgon, middag, kväll

14 September

Så här kan det se ut när man gör rehab - man måste ju verkligen ta vara på alla positiva tillfällen som finns när det gäller rehab. I slutet av förra veckan tog jag tillfället i akt en solig lunch och la mig på altanen. Och titta vad fint det var, jag var tvungen att ta en bild. Annars kan det se ut så här:

10 september, 13.03, på mitt jobb i Gamlestaden, Göteborg.

11 september, 19.35, Skoftebyn, Trollhättan (kolla mina snygga tofflor).

12 september, 07.20, Skoftebyn, Trollhättan.

Morgon, middag, kväll - rehab ska göras tre gånger och dagen och då gäller det att planera. Den senaste veckan har jag faktiskt haft lite ondare än tidigare, precis som Dr Sansone sa att jag skulle få. Så även om det gör ont, så är det allt enligt plan. Jag längtar efter att kunna gå lite längre promenader och att få göra lite mer riktig träning. Och nu så här fyra veckor efter operationen börjar jag känna hur det kryper i kroppen. Jag vill flåsa och svettas. Men allt har sin tid, jag måste ha tålamod. Så vad gör jag när jag är frustrerad. Jo, jag bakar... och lagar lite mat.

 

Äppelkaka, thaikyckling med nudlar, morotskaka och nyponfrallor – allt glutenfritt och laktosfritt. Ja, som ni förstår, jag måste få röra på mig ordentligt snart så det blir ett slut på det här bakandet.

Så mitt tips för dagen är - träna ni som kan, men gör det med måtta, styrka och kondition. Det är en bra kombo!

 

Jenny Johansson Träning 0 st

Kommentarer

Lämna en kommentar