Redo för nästa år

28 December

     

God fortsättning och gott nytt år! Vi närmar oss slutet på 2014 och det har gått i en hissnande fart den senaste månaden. Vi har jobbat, slagit in julklappar, kokat grönkål, ätit grönkål och en massa annat. Men jag har hunnit med en del rundor också. Jag sa ju att jag skulle ta ett litet uppehåll från bloggen för att få mer tid till att springa - och det har jag gjort. Det har faktiskt varit ganska skönt att bara ta på sig löparkläderna och inte behöva tänka på något annat, inga tider eller distanser. Tyvärr har min kropp inte varit med på noterna, den har strejkat en del och utsatt mig för halsont och hosta. Men så fort jag fick lite ledigt har den slutat tjura och nu går det som en dans igen. 

Som ni ser på bilderna har jag sprungit med Josefine igen. Vi har hunnit med några rundor och det har varit underbart att ha någon att springa med när det tar emot. När vi väl kom ner till Glommen har jag och Andreas kommit ut på två rundor, en på 10 kilometer och en på 13. Andreas sprang längre andra rundan, men jag vågade inte. Nu gäller det att ta det lugnt och öka långsamt - det gäller att hålla hela vägen fram till den 30 maj. Nu börjar nämligen träningen inför Stockholm Marathon. 

Ja, hur tänker jag då kring min löpning. Jag vet faktiskt inte riktigt just nu. Jag tänker följa samma program som jag gjorde 2012, men det kommer att behövas lite mer styrka, backar och intervaller än förra gången. Det behövdes säkert då också, men jag la inte så mycket tid på det då som jag borde ha gjort. 

När jag fyllde år i december fick jag en screening hos Mathias Brunberg av Andreas och tjejerna i present så jag tänker att den får bli mitt avstamp. Med Mathias hjälp hoppas jag kunna träna upp mina svagheter och bli en bättre löpare.

Ja, där har ni planen för den första halvan av 2015. Så häng med här på bloggen och ute i spåret!

 

Jenny Johansson Träning 2 st

Kommentarer

Jocke - 2015-01-04 01:28

Vad hade du för svagheter på screeningen?

Jenny - 2015-01-06 08:45

Hej Jocke! Jag har inte gjort screeningen än, men har bokat in den under nästa vecka. Lovar att rapportera direkt. Ska bli riktigt spännande!

Lämna en kommentar