Rehab, styrka och regntrots

21 Oktober

 

Jodå, ni ser helt rätt. Rehabövningarna från Mathias Brunberg och en balansplatta. Jag har gjort lite övningar. Kanske inte mycket, men lite. Jag gillar framför allt övningen när man balanserar på ett ben på balansplattan och kastar en boll mot väggen. Så roliga borde alla rehabövningar vara, det borde dessutom vara lag på att alla rehabövningar ska vara roliga!

Men jag har också trotsat regnet. Med risk för att helt förstöra min mobil med regndroppar har jag inga bildbevis, men det är sant. I söndags fick jag nämlingen nog. Jag skulle ge mig ut på mitt långpass vid 15-tiden men efter en tur till Innovatum med Andreas och barnen blev rundan försenad någon halvtimma. Och 15.30 öppnade sig himlen. Totalt! Jag blev så arg att jag sprang och hämtade min riktiga regnjacka och tänkte "nu får det banne mig vara nog, jag tänker inte låta regnet vinna över mig". Precis när jag skulle ge mig ut slutade det. Så jag bytte till min vanliga löparjacka och sprang iväg. Och då kom regnet igen. Haha, ni ser hur vädergudarna bråkar med mig. 

Och så höll det på – i 13 kilometer. Jag sprang till Överby och hem igen. Det var härligt i luften och trots regnet var jag ganska torr emellanåt. Jag var i alla fall supernöjd när jag kom hem, så i söndags kan man säga att jag fokuserade på känslan efteråt. Mitt 6:e tips för att komma motivera dig själv till att träna borde vara - Bli förbannad!

Efteråt stretchade jag faktiskt benen lite. Jag brukar inte göra det eftersom jag tror att det gör mer skada än nytta på mig, men den senaste tiden har jag känt mig lite stel. Och det var grymt skönt. Ingen regel utan undantag, alltså!

Måndag morgon var det upp tidigt igen och bort till Active. Mathias var på gång, det vill jag lova. Vi kämpade på rejält med alla möjliga övningar och nya redskap och jag svettades som en gris. Undrar om inte personalen på Active har varit på kurs – det är väldigt mycket nya grejer just nu. Roligt och inspirerande! Mer sånt!

Till sist vill jag tipsa om en bra website för er som valt att inte äta gluten eller mjölkprodukter. Som många av er vet äter inte jag gluten och laktos, men jag försöker hålla mig långt borta från mjölkprodukter överhuvudtaget. Hur bra som helst är en färgstark blogg med mycket tips och recept på bra, god och nyttig mat. Kanske lite konstiga grejer ibland, men jag väljer ut det jag tycker passar mig. Bland annat gjorde jag ett jättegott bröd i helgen som jag faktiskt inte fick behålla för mig själv. Det är nu Sagas nya favoritbröd.

Ja, jag misslyckades lite grann, men när jag gjorde det andra gången blev det bättre. Men trots att det ser lite konstigt ut var det gott. Gjort på kokosmjöl och mandelmjöl i stället för det vita vetemjölet - nyttigt!

Ja, det var allt för idag. Hur det blir med träningen framöver ska jag låta vara osagt. På torsdag åker vi till London - hurra!! Jag har Londonabstinens i kubik och äntligen ska jag få visa mina barn min favoritstad. Vi får se om vi hörs innan dess! Ha det gott!

 

Jenny Johansson Träning 0 st

Kommentarer

Lämna en kommentar