Semesterfeeling

07 Juli

Min utmaning fortsätter - någon aktivitet varje dag under semestern och här kommer rapporten från måndag och tisdag. 

Måndag morgon och solen var som bortblåst - i alla fall på morgonen. Men jag och far hade ändå bestämt oss för att gå en promenad klockan 08.00. Och har man bestämt så har man. Det blåste rejält och landskapet bjöd på en mer dramatisk sida. Vi traskade på och nöjt av vinden. Tyvärr hade jag lite ont i benet och höften efter en tennismatch med Saga och Lily kvällen innan, men det var det värt. Det är så himla kul att spela tennis - men mycket springande och snabba stopp, vilket naturligtvis inte är så bra för min höft.

Men vi traskade på i våra färgglada gympaskor - totalt 5 kilometer längs stranden, inne i samhället och den dagliga titten på pappas byggen. Mycket viktigt att se hur det går...

Efter lunch sprack det upp och trots tvåsiffriga sekundmeter tog jag mig an några övningar för att stärka bålen. Så här såg det ut:

  

Sidoplanka, rygglyft, baklyft och cykling med diagonala armar, typ. Lite roliga namn som jag hittat på själv, men ni ser och förstår ju. Jag körde en liten stund av varje övning vilket kändes bra. Snart är det dags att göra övningarna, två och två, i tabata-form - kanske i morgon.

Tisdag

Oj, semestern springer iväg - känns inte bra alls, redan dag två. 

Om vi tyckte att det blåste på måndag morgon så var det inte något i jämförelse med tisdag. Herregud, vi höll på att blåsa bort vilket hästarna vid fyren hade upptäckt och gömt sig bakom det enda huset som finns i närheten. Pappa Göte gömde sig bakom en sten:

Ja, jag vet inte vad jag ska säga, men vi gick i alla fall 4,5 kilometer. Pappa fortsatte en bit till, men jag håller mig till fem kilometer på morgonen för att inte få ont. 

Resten av dagen ägnade vi åt alla möjliga saker, typ åka till stan och köpa sommarböcker åt barnen och att måla fönster.

 

Barnen, med kusin Kalle, i bilen och jag och min bror Andreas målar fönster. Ja, ni ser, full aktivitet - precis som det ska vara. Men vi har det lugnt också, läser böcker, dricker vin och äter god mat. Semester - helt enkelt! Så kom igen - häng på utmaningen!

Jenny Johansson Träning 0 st

Kommentarer

Lämna en kommentar