Snö, snö och lite sol

19 Mars

Nu undrar ni allt var jag har varit. Jo, vi drog till Sälen i lördags. Helt underbart. Vi kom upp till ett soligt snörike och det var varmt och härligt. Söndag morgon var vi tidigt ute i backen och gjorde oss startklara. Vilken underbar dag! Ner för backarna susade vi och jag passade på att sitta i solen och sola. Jag ska villigt erkänna att jag var lite skeptisk till skidsemester innan vi kom iväg. Det där med snö och kyla är inte riktigt min grej och det jag minns från skidsemestrarna när jag var ung var frusna tår. Men jag får väl erkänna att jag har fel. Om man åker den här tiden på året är det ju faktiskt riktigt härligt. 

Jag har även ställt mig på längdskidorna och matat lite i spåren. Framför allt ville jag kolla vad mina bak-höft-bakbenproblem skulle säga om det. Och visst gör det lite ont, men ack så härligt det är att glida fram i spåren. Första dagen körde jag 8 kilometer, andra dagen 5 kilometer och idag gled jag runt på en 8-kilometersrunda igen. Det var lite bakhalt, men för det mesta gick det bra.

Vi har ätit gott, varit ute hela dagarna, rört på oss och barnen har fått fräknar och rosiga kinder. Då mår jag riktigt bra. Dessutom har vi haft underbart sällskap av Andreas bror med familj och farfar. Det här kan vi leva på länge! Men jag ska villigt erkänna att det har inte varit sol varje dag, det har snarare sett ut så här de flesta dagarna:

Men vad gör väl det? 

Snart bär det av hemåt igen och det ska bli skönt med snöfritt och lite vår igen. Nästa vecka ska jag dessutom till en ortoped i Göteborg för att få en bedömning av läget. Vi får se om han/hon kan få någon ordning på mig. Tills dess, ha det gott och spring för glatta livet!

 

Jenny Johansson Träning 0 st

Kommentarer

Lämna en kommentar