Sol, ljus och måndag morgon

09 Mars

God morgon, dags för en ny vecka! Gick det inte så bra förra veckan med träningen, ja då är allt glömt och förlåtet. Måndagar betyder nya tag och nya möjligheter. Själv ställde jag klockan på 05:45, åt min chiapudding med bär, packade väskan (eller det hade jag nästan gjort klart kvällen innan) och styrde kosan mot Active.

Och vilken vacker morgon. Kanske inte världens finaste utsikt, men man inte annat än le när solen går upp på en klarblå himmel - trots minusgrader och is på rutan. Härliga tider framför oss. 

Ja, sen satte vuxendagiset igång. Ser ni hur roligt vi har? Fick frågan idag om hur det är att träna så tidigt på morgonen, är inte det jobbigt? Det är klart att man är trött när man kommer dit, kroppen har ju knappt vaknat och man känner sig stel. Men passet är naturligtvis anpassat efter det. Vi brukar starta mjukt med lite uppvärmning och sedan ökar belastningen och pulsen efterhand. Efter en kvart har vi kommit igång och först då börjar själva cirkelträningen. Är vi riktigt hurtiga i slutet kör vi kanske något pulshöjande innan vi går hem. Men som sagt, det trappas upp steg för steg och jag tror ingen kropp som är där får en chock - snarare tvärtom - en mjukstart. Så testa, det är kul.

Och det bästa av alla – man mår som en prinsessa efteråt när man är pigg, glad och mjuk i kroppen.

Så med hopp om en härlig träningsvecka uppmanar jag er att ta vara på solen och ljuset - ut och spring med er!

Jenny Johansson 0 st

Kommentarer

Lämna en kommentar