Status quo

13 Mars

Vilken vecka! Strålande sol, blå himmel och ljusa kvällar. Och varmt! Vilket löparväder! Det är inte utan att man har sett lite fler joggare ute i spåren än för ett par veckor sedan. Och visst suger det i löpartarmen när man ser någon springa förbi i vårsolen. Jag vet ju hur underbart det är. 

Men tyvärr blir det ingen löpning för mig på ett tag. Jag har varit hos Mathias igen och jag är inte säker på att jag kan återge exakt vad han sa, men han tror att det sitter i ryggen, snarare än höften. Han kallar det idrottsrygg och handlar helt enkelt om att de nedersta kotorna trycks ihop, vilket gör att det blir ett ökat tryck på nerven. Därav smärtan i rumpan och ner i benet. För att vara på den säkra sidan tyckte han att jag skulle kontakta vårdcentralen för en bedömning och förhoppningsvis en röntgen. Vi får väl se vad de säger. 

Ok, vad gör jag nu då? Ja, just nu är jag mest frustrerad och besviken, men det håller såklart inte i längden. Jag får helt enkelt fortsätta med min rehab, stärka bålen och försöka hitta någon annan konditionssport som gör att jag kan "köra slut" på mig själv emellanåt. Som jag skrev en annan gång - hellre kort och ofta än långt och sällan. Långpassen får vänta!

Så i veckan har jag fortsatt min rehab ...

... medan andra ligger i soffan och latar sig.

Så mitt tips den här helgen är - ge er ut i vårsolen och njut!

Jenny Johansson Träning 0 st

Kommentarer

Lämna en kommentar