Styrka som gör gott - och ont!

09 Oktober

Titta så hårt de sliter, grabbarna. Fötterna fast i TRX-band, kroppen i armhävningsposition och sedan drar de knäna mot magen. Det gör ont och det gör gott!

Om ni undrar vad det här är så är det onsdagens lunchpass på Active då det stod styrka, smidighet och stabilietet på schemat. Jag har sagt det förut och jag säger det igen - värt varenda investerad minut och krona. Det är ett riktigt bra pass.

Tidigare har jag bara varit på SSS-passet när Mathias stått för instruktionerna men igår var det premiär för Tina. Det var till och med hennes första gång som instruktör för passet någonsin. Och hon får med beröm godkänt. Med lite stöd från Jonas Holmin guidade hon oss genom passet med trygg hand. 

Och övningarna var roliga, ni ser ju hur mycket konstigt och roligt vi höll på med. Nästan som ett vuxendagis. 

Uppvärmningen bestod av lite löpning och en hel del boxning och sedan satte passet igång. Fem stationer, fyra varv. Därefter utlovades stretch så jag sprang in i omklädningsrummet och slängde mig i duschen. Vad jag inte visste då var att på allmän begäran byttes stretch mot burpees-tabata. Jaja, det var väl lika bra att jag drog - jag hade en tid att passa. 

Så här såg i alla fall jag ut när jag gjorde sidoplankan.

Tack Jonas för att du tog bilderna.

Så nu sitter jag här med rejäl träningsvärk, vilket är ett tecken på att jag verkligen behöver det där med styrka. Nu utlovas bättring - minst ett pass i veckan, kan vi vara överens om det?

Tills nästa gång - slit hårt i höstsolen!

Jenny Johansson Träning 0 st

Kommentarer

Lämna en kommentar