Tjuvstart och söndagsrunda

25 November

 

I söndags tjuvstartade vi. Vi kunde helt enkelt inte hålla oss. Det här novembermörkret och alla virus som attackerar oss är helt enkelt för deprimerande, så för att hitta på något kul satte vi upp adventsstjärnorna. Jag brukar vara noga med att hålla på traditionerna, men nu gick det helt enkelt inte lägre. Och gud, så fint det blev. Äntligen lite ljus igen. Nu kan snön komma så vi får lite extra hjälp där ute också. 

Och på tal om söndag så skrev jag i mitt förra inlägg att "nu skulle jag banne mig ut". Ja, och så blev det. Andreas och jag lyckades övertala barnen att de skulle klara sig själva en stund så vi kunde springa en runda tillsammans. Vi bestämde oss för att kombinera en milrunda med att uträtta ett ärende. Andreas behövde byta något kort med vår kompis Martin, så turen gick till Sandhem eller Stave – kan inte riktigt hålla koll på vilket som är vilket.

Det var ganska kallt ute så vi tog på oss ordentligt och gav oss ut i... regnet - kan ni tänka er, det regnade! Kors i taket, inte mycket, bara stora blöta droppar. Ja, sen bar det av längs Syltevägen, Karlstorpsvägen bort till Statoil, under 45:an och cykelvägen bort till Fridaskolan. Där sprang vi upp till Jätten och hem till Martin och Malin.

När vi hade utfört ärendet och snackat en stund, sprang vi tillbaka till Skoftebyn samma väg. Och vips var vi hemma igen. Saga hade redan hunnit efterlysa oss, det tog längre tid än vi hade sagt. Totalt sprang vi 10,22 km i typ 5:30-tempo. Härlig runda och trevligt att kunna springa tillsammans.

Ja, ni ser ju hur glada vi var framför vattentornen på Karlstorp. Ser ni också att jag har tagit fram min Vänersborgsmössa. Så får det bli tills Trollhättans stad har givit mig en Trollhättemössa - det blev ingen förra året. Får se om de kan få fram en i år...

I kväll blir det en runda med Josefine från löpargruppen. Ska bli riktigt roligt att springa en runda tillsammans. Ha det gott så länge och trotsa kylan och ge er ut!

Jenny Johansson Träning 0 st

Kommentarer

Lämna en kommentar