Träningsvärk och nya utmaningar!

09 April

Kan ni tänka er - jag har träningsvärk. I hela kroppen! Underbart. Jag berättar snart mer om det men först tar berättelsen vid där jag lämnade er. Vi var ju i Glommen och firade påsk och folk fortsatte att springa som tokar förbi vårt hus. Allt för att retas, tror jag. 

Nej, såklart inte, men vi gav oss i stället ut på promenad i det vackra Halländska landskapet - eller rättare sagt, flera promenader. Till slut fick jag även ont av att jag hade gått för mycket. Jaja, det finns ingen ände på eländet.

 

 

Mitt ute i naturreservatet vid Morups Tånge står den här toaletten. För privat bruk, men jag antar att det kanske går bra att låna för en desperat löpare...

I alla fall avslutades helgen i Glommen på måndag eftermiddag och det bar hemåt till Trollhättan igen. Och jag gjorde mig redo för en ny arbetsvecka med helt nya uppdrag. Jag jobbar fortfarande kvar på Mid Reklambyrå som copy men har fått ett stort uppdrag på Mölnlycke Health Care i Göteborg. Spännande som attans, men det innebär ju naturligtvis mer planering för att få ihop träning och liv. Men inga ursäkter, det gäller bara att ställa om. Och det är lika bra att göra det direkt, innan en annan vardagsrutin har tagit över. Så jag gick ut stenhårt och tog mig till ett SSS-pass på Active på tisdagskvällen i stället. Har ni hört något så underligt? Helt nya människor, kände nästan inte igen en kotte på passet. Spännande med nya människor och dessutom fick vi Tina Persson som instruktör. 

Vi gjorde många bra övningar och blev dessutom uppmande att lägga på lite extra vikt – vilket gjorde susen. I morse vaknade jag med rejäl träningsvärk. Äntligen! Idag blir det ytterligare ett pass på Active, tänkte testa det nya Tabata-passet. 45 minuter Tabata, vet inte riktigt hur det går ihop, men ska bli spännande att se. Jag lovar att komma med en rapport om hur det var.

Och imorgon kommer domen – dags för återbesök hos doktor ortoped på Aleris i Göteborg. Jag är jättespänd inför mötet och föräntar mig mirakel, vilket jag såklart inte borde. Vi får se hur det går.

Ge er ut i vårsolen och spring nu! Det hade jag gjort.

Jenny Johansson Träning 0 st

Kommentarer

Lämna en kommentar