Nyhetsbrev Juli-Augusti

Varför välja Active?
Vi lyckas skapa en fantastisk gemenskap innanför väggarna och har träningspass som är anpassade för alla nivåer. Träningsformerna är funktionellt anpassade för vår vardag vilket gör att du blir hållbart stark.
Vi har även en företagshälsa dit du som både företag och privatperson kan komma. Active har också flera Naprapater som arbetar för att hjälpa dig med behandling av smärttillstånd. Du får tid hos oss inom 24h. Naprapaterna har 4 år högskoleutbildning och flera vidareutbildningar inom manuell medicin och rehabilitering av skador. Du kan komma till Naprapat både privat, via ditt företag eller om du har en privat sjukvårdsförsäkring.

Vilket träningskort ska jag välja?
Du ska själv tänka igenom vad du vil ha för medlemskort för träning hos oss. Tränar du mer än 1-2 ggr/v så kommer det löna sig ekonomiskt att skaffa ett årskort hos oss. Följande alternativ på kort finns:
Årskort autogiro – 349kr/mån (15% rabatt på Actives alla tjänster)
50-kort – 3000 kr (giltighet 1 år)
30-kort – 2100 kr (giltighet 9 mån)
10-kort – 800 kr (giltighet 6 mån)
Självklart kan du gå på både gruppträningspass och träna på egen hand i vårt gym oavsett vilket kort du väljer.

Hur går jag tillväga för att bli medlem?
För att skaffa ett autogirokort behöver vi dina kontouppgifter. Antingen ringer du oss och tar det via telefon eller så kommer du in till oss på Active så går vi igenom allt på plats. Klippkort köper du på plats. Vi tar emot både kontanter, kort och friskvårdskuponger. Har du några funderingar får du gärna ringa oss så försöker vi besvara din frågor. Kanske får vi bjuda in dig på ett gratis prova-på-pass

Våra kontaktuppgifter hittar du här