Nytt utbildningstillfälle

Utbildningsdag i Funktionell Träning

 

Funktionell träning, kroppshållning och människans 3 rörelseplan. Nu har du/ni möjlighet att gå en inspirerande heldagsutbildning med inriktning på hur man skapar funktionella träningsprogram, hur människokroppen rent anatomiskt är byggd för att tränas i olika rörelseplan, hur människans muskellager är uppbyggda med djupt stabiliserande muskelsystem och ytliga mobiliserande system och hur man kan rikta sin träning till dessa.

Du utbildas även i vad en god hållning är och varför det är viktigt med en neutral kroppshållning. Vi går igenom hållningens betydelse för ökad prestation och mindre skador. Utbildningsdagen riktar sig både till dig som är instruktör men även till dig som har ett intresse kring träning och vill utvecklas/inspireras.

 

Tidigare deltagare: ”Även om jag tränat hela mitt liv så var denna kurs ett uppvaknande av stor betydelse där jag förstår vikten av god hållning före tung belastning på kroppen och jag rekommenderar alla att gå denna kurs för att förstå vad säker, effektiv och bra träning innebär”

 

NÄR: Fredag 16/1-2015 Kl. 08-16.30

VAR: Active i Trollhättan AB, Grafitvägen 15, 461 38 Trollhättan

HUR: Teori blandas med Praktik. Träningskläder för inomhusbruk.

PRIS: 1995:- (Bindande anmälan), faktureras Inkl. Frukt, Kaffe, Utbildningspärm. Lunchrestaurang finns i närheten

ANMÄLAN/INFO: Ring Active på 0520 – 482020 mathias@activetrollhattan.se

SISTA ANMÄLNINGSDAG: Måndag 29/12-2015

 

KURSANSVARIG: Mathias Brunberg, Leg. Naprapat, Lic. PT Jonas Holmin, Lic. CrossFit-instruktör Deltagande vid denna dag ger 10% rabatt på The Academys Pt-Utbildning