Testimonial

Ta gärna del av lite av denna goa medlem har att säga. Michael Lönn är ett välkänt ansikte på många av våra pass här på Active. Klicka vidare och se vad Michael tycker och tänker.

 

Active fick chansen att ställa några frågor till en av våra kära medlemmar, Michael Lönn. Detta är en herre som gjort härliga framsteg genom regelbunden träning!

 1.  Vadtycker du är den största skillnaden på din kropps prestanda sedan du började träna på Active?
  - Jag har blivit piggare på kvällarna, vilar inte middag längre efter en dag på jobbet och somnar ytterst sällan i soffan en fredagskväll.
 2. Är det något särskilt moment i vardagen som du upplever som lättare efter att du börjat träna på Active?
  - Jag har ett stort friluftsintresse och vistas en hel del i kajak, på skridskor, på skidor, på cykel och vandrandes. Tydligast har det märkts på min paddling som tack vare min bålstyrka har utvecklats det senaste året. Jag känner mig inte längre sliten efter några mil i kajaken som jag gjorde tidigare.
 3. Vad tycker du om upplägget på passen på Active?
  - Det roligaste är att alla kan vara med, man tränar utefter sina egna förutsättningar samtidigt som det finns ndra att se upp till. Tränarna är brapå att förklara och de flesta övningar är enkla att utföra..även för oss som saknat koordination. Att träna på Active är som att ha en personlig tränare fast i man tränar i en grupp.
 4. Varför tycker du att fler skulle börja träna funktionell träning på Active?
  - Man behöver vara starkare än vad man tror för att vara hållbar, både på sinfritid och i sin vardag. Det blir man på Active.