Träningskurser hösten 2021
Seniorträning

Är du +65 år gammal och vill träna med likasinnade för att upprätthålla god fysik, minska risken för fallskador, ha trevligt och göra något nyttigt för hälsan. Då är denna kurs något för dig.

Under 14 veckor tränar vi balans, koordination, styrka och lätt puls tillsammans. Om vädret tillåter kommer vi i alla fall till en början hålla till utomhus. Vid sämre väder har vi möjlighet att vara inomhus så klart.


Kursen har pågått många år bakåt i tiden men alla som vill kan vara med, både nya och gamla. Nivån anpassas så att alla kan vara med!

Man väljer själv om man vill vara med 1 gång/vecka eller 2 gånger/vecka.

Upplägg:

Anmälan:

Varmt välkommen!


Utomhusträning för tjejer & killar

Till hösten startar vi återigen upp vår uteträning som brukar vara en succé. Vi tränar på olika platser i Trollhättan med fokus på löpning korta sträckor, styrka, stabilitet och rörlighet.

ALLA som vill kan vara med, ingen förkunskap krävs men bra om du kan jogga i lugnt tempo någon kilometer.
Begränsat antal platser så först till kvarn.

Upplägg:

Varmt välkommen!


Mammaträning

Nivå I mammaträning

Gruppen för dig som är nybliven mamma och ny för träning efter graviditet. Din bäbis får gärna vara med men bör vara minst 10 veckor gammal. Nivå I finns i både fysisk form och digital form (online-träning).


Fysisk grupp:

Online-träning:

Nivå II mammaträning

Gruppen för dig som har tränat en del tidigare, kanske varit med på grupp I och har en bäbis som är minst 6 månader gammal. I denna grupp vill vi att du har god kontroll på din bäckenbottenmuskulatur redan vid start för att kunna klara av något tyngre träning och andra stötar mot bäckenet.

För att anmäla sig:

Varmt välkommen!