Vi växlar upp!

Det är dags att tänka nytt! Efter sommaren satsar vi på tre starka ben – allt för att du som kund ska få det bästa tänkbara utbudet.

Företagshälsa
Behandling
Träning

Vi välkomnar dig till Active i Trollhättan. Här ska du som medlem få hjälp med din träning, vare sig du är nybörjare eller vill ta din träning till en ny nivå. Du ska också kunna få hjälp med eventuella skador om något inte funkar. Här kan du träna tillsammans med andra, dina arbetskamrater eller på egen hand – det viktigaste för oss är att du känner dig hemma och trivs i vår miljö. Efter sommaren, den 1 september, kommer det ske en del förändringar i vår verksamhet, vi kommer att gör en ”nystart”.

Crossfit kommer utgå vilket gör att vi kommer utveckla och lägga fokus på styrka/kondition samt olika former av intervallpass. Självklart behåller vi vårt omtyckta styrka/stabilitetspass. Vi kommer även att bredda vår verksamhet med yoga på sikt. Jonas Holmin kommer jobba vidare i egen regi med crossfit och personlig träning och vi önskar honom lycka till.

I samband med höstens nystart kommer vi lansera nytt årskortspris på 349 kr/månad. Teckna ditt medlemskap nu och träna gratis juni, juli & augusti!

Så välkomna till nya Active – världens skönaste ställe!
//
Mathias Brunberg, Maria Stjernqvist och Mickael Brunberg.

Psst! Du har väl inte glömt att anmäla dig till vårt Sommarpass 3.0 som går av stapeln den 10 juni på Hansenplatsen. Det kommer att bli grymt – redan över 200 anmälda. Vi ses då!