Ytterligare behandlingsform

Kraniosakral behandling

Kraniosakralbehandling (KS) är en mjuk manuell behandlingsform förankrad i kroppens anatomi och fysiologi. Kraniosakral behandling är en metod där man arbetar med mjuka rörelser och ett lätt tryck, med minsta möjliga motstånd.

Du behandlar skallens och ansiktets ben i förhållande till ryggradens kotor ända ner till bäckenet och korsbenet. Du hjälper kroppen att hitta tillbaka till sitt original. Du kan behandla det mesta med kraniosakral behandling eftersom behandlingen påverkar både centrala nervsystemet, ryggmärgsvätskan, olika strukturer i hjärnan, men även korsbenets rörelse i förhållande till höfterna. Behandlingen påverkar hela nervsystemet. Blockeringar löses upp och kroppen hittar tillbaka till sitt rätta läge, den gör en s.k. självkorrigering. Det sker en inre läkning ända in på cellnivå. Behandlingen är mycket mjuk och du jobbar med minsta möjliga motstånd. Du förhindrar att det bildas nya motstånd i kroppen. Du kan komma åt både fysiska, mentala och emotionella problem.

Elisabeth Amdal, som är ett välkänt ansikte hos oss på passen kommer att starta igång med sin verksamhet hos oss den 18/9. Elisabeth kommer finnas till hands på torsdagar till en början. Vi åker med tider längre fram.