Om oss

 

Personal på plats

 

Mathias Brunberg

Mathias Brunberg

Leg. Naprapat
Ägare, VD

 

Mathias har lång erfarenhet som personlig tränare och Naprapat. Han har arbetat för fotbollslag och bandylag på elitnivå men också med triathleter och övriga individuella idrottare på både motions-och elitnivå. ? Mathias brinner för att sätta kunden i fokus och skapa funktionellt anpassade träningsprogram. Som Naprapat hjälper Mathias dig med din smärta i rygg, nacke, axlar, knän, höfter och mycket mer. Han ser till att göra allt för att få dig smärtfri och tillbaka i full funktion så fort som möjligt. ? Mathias arbetar även i The Academy som är en skola för utbildning av personliga tränare. Där undervisar han på träningsinstruktörsutbildningen och lic.personlig tränarutbildningen

mathias@activetrollhattan.se

 

Mickael Brunberg

Mickael Brunberg

Ägare

Mickael har varit egenföretagare sedan 1982 . Brinner för företagandet, hälsa, träning, tävling och familjen. Driver ett byggföretag med 25 anställda i trestadsområdet ihop med sina bröder. Varit aktiv inom fotboll hockey och brottning. Verkat som tränare/ledare från senior till hockeyskolan. Sista 10 åren har jag tränat 96/97 or i Trollhättans HC. Har coachat sin dotter inom ridsporten i 15 år där hon tävlat i hoppning. Sedan 2011 så har jag återupptagit min egna träning/tävling för att bli en frisk och stark pensionär och satsar på triathlon som toppades 2012 med en Ironman i Nice. Gillar att blanda idrott och träning och försöker att skapa upplevelser ihop med tävlingar . Några tävlingar som brukar avverkas är Göteborgsvarvet, Vasaloppet , Cyckelvasan, Vansbrosimningen,Triathlontävlingar mm.

 

Annika Gustavsson

Annika Gustavsson

Leg. Sjuksköterska
Kostrådgivare

 

 
Annika är sjuksköterska med mångårig erfarenhet inom de flesta områden. Sedan ett par år tillbaka är hon ansvarig för Actives företagshälsa som är under ständig utveckling. Efter att i flera år arbetat med patienter inom hjärt – kärl området och diabetes har hon en bred medicinsk kompetens när det gäller våra livsstilssjukdomar. Detta i kombination med kostrådgivarutbildning (Pauluns Näringscenter) ger en mycket bra bakgrund att inspirera och vägleda till ett ökat välmående. Annikas filosofi är att de förändringar du gör skall vara bestående och kunna finnas med dig som en naturlig del av ditt liv. ”Arbeta med din hälsa medan den fortfarande finns istället för att vänta tills ohälsa uppstår”

annika@activetrollhattan.se

Jasmine Börlin

Jasmine Qvist

Leg. Naprapat
Diplomerad massageterapeut
Gruppträningsinstruktör


Jasmine är vår naprapat som kan hjälpa dig med besvär och smärta från hela rörelseapparaten. Hon ser till helheten och guidar sina patienter till en hållbar vardag genom att skapa förståelse och kunskap kring det som besvärar. Hon behandlar med olika metoder och individanpassar alltid sina behandlingar utefter varje patients unika förutsättningar och specifika behov. Förutom detta ger hon sina patienter verktyg för att reducera smärta och förebygga besvär på lång sikt. Jasmine har sedan tidigare flera års erfarenhet av vårdarbete inom framförallt neurologisk rehabilitering och omsorg. Utöver detta har Jasmine gått vidareutbildning inom nålbehandlingsmetoden dry needling och träning för mammor efter graviditet och förlossning. Förutom sitt arbete som naprapat är hon även diplomerad massageterapeut, gruppträningsinstruktör, kursansvarig för Actives ”Mammaträning” och arbetar med friskvårdsbehandlingar på företag.

Har du frågor eller funderingar till Jasmine? Välkommen att kontakta henne här: jasmine@activetrollhattan.se