Boka

Personlig Träning

Individuell

Har du ett tydligt mål men har kört fast eller vill du ha ett mål men har svårt att specificera vad. Då är en PT ett bra alternativ.  Att träna tillsammans med en PT gör att du kan göra det lilla extra.

Bestämmer du dig för flera PT- tillfällen så coachar vi gärna mellan träningarna och även påminner dig när det är dags att knyta på sig skorna.

Grupp

Har du ett kompisgäng eller en företagsgrupp som vill göra en fantastisk resa tillsammans, är detta ett upplägg för er. Ni sätter upp ett gemensamt mål såsom Motionslopp i grupp; tex Vasaloppet, Stockholm Maraton, Triathlon..

Träffas man vid flera tillfällen regelbundet så kommer den ”goa” lagkänslan att infinna sig. Detta är nyckeln till all regelbunden träning. Skapa en god känsla, både före, under och efter träningen.

Har ni tjejmiddagar, herrmiddagar, företagsmöten, nätverk.. se till att göra dem lite annorlunda. En upplevelse utöver det vanliga och en investering för livet?

Personlig Tränare

Du kanske har eller inte har ett specifikt mål men du vet att du vill komma igång med din träning och få en långsiktig hållbar plan på din utveckling och hälsa?, då vill vi träffa dig!

Våra Personliga tränare är utbildade via The Academy

Välkommen på en gratis konsultation

Intresserad? Kontakta oss så hjälper vi dig

    Alla fält är obligatoriska

    Vad vill du boka?

    Behandlingar Behandlingstid Träningspass Träningspass Stäng