Boka

Ryggskott

Att få ryggskott kan vara en hemsk upplevelse. Idag är ryggsmärta den näst vanligaste orsaken till sjukfrånvaro i samhället. Akut ryggskott kan vara rent muskulärt eller så kan det bero på en skadad disk eller ihoptryckt nerv i ländryggen. Ibland kommer det utan anledning, man kanske vaknar med det och ibland kommer det av överbelastning, tex ett tungt lyft med vridmoment.

Ryggskott och allmän ryggsmärta är i regel helt ofarligt men gör att man blir hindrar i både vardag och yrke. Man kan ha svårt för att böja ryggen och att röra sig normalt. Ofta blir man lite sned och får en viss strålning ner i skinkan eller halva låret, så kalald ”falsk ishias”. Om smärtan strålar hela vägen ner till foten och är av kraftig smärtkaraktär kan man vara ganska säker på att detta är en nervsmärta.

Oavsett om du har ryggskott eller ryggvärk för första gången eller för 100.e gången så kan en naprapat hjälpa dig gott. DU får först en noggrann undersökning som leder till en diagnos. Efter det blir du behandlad men tekniker så som manipulation, mobilisering och mjukdelsbehandling. Efter behandlingen får du självklart rådgivning om hur du ska göra för att undvika att drabbas igen.

Boka behandling

Intresserad? Kontakta oss så hjälper vi dig

    Alla fält är obligatoriska

    Vad vill du boka?

    Behandlingar Behandlingstid Träningspass Träningspass Stäng